RECOMENEM...


PER UN CAP DE SETMANA

PERFIL HIPERTRANQUIL
Per a qui l'estressa el cant del gall de bon matí li recomanem hamaca, bany a Montcortés, sobretaula generosa i migdiada. Tot sense pressa i en el mateix entorn.

PERFIL ACTIU
Per a qui necessita moure el cos, podeu consultar la secció de 'Que Oferim' . Us farem un planning personalitzat segons el vostre nivell d'exigència i resistència, basat en activitats de natura i esport.

PERFIL HIPERACTIU
Possibilitat de musculació de braços fent rafting, de cames fent running, de pànic fent barranquisme o ponting, o ens consulteu i us farem un pla integral personalitzat.


PER UNA SETMANA

PERFIL HIPERTRANQUIL
Veure el Perfil Hipertranquil de cap de setmana i multiplicar-lo per 7.

PERFIL ACTIU
Possibilitat de gaudir de travesses de trekking, cavall o observació de natura (ós, cérvol) de dos dies de durada, participar en circuits de BTT i Running per la Vall Fosca o Pallars Sobirà. Cliqueu aqui.
En cas de pluja podeu fer visites culturals, ja sigui al romànic de la comarca, etnogràfic,etc...

PERFIL HIPERACTIU
Per als que es lleven abans no canti el gall i fanàtics del non-stop, cal dir que el Pallars Sobiràs és la quarta comarca en extensió de Catalunya i la més alpina de totes.
Les possibilitats de descansar són minses si us plantejeu un intens programa d'activitats: Curses Extrem com la Carros de Foc, Ruta Camí del Sol, La Porta del cel, Muntanyes de Llibertat, etc...També us podeu fer un fart de córrer si us empaita un ós (n'hi ha més de 30) o fer treballar els bíceps si trobeu una bona florida de bolets.

TOT L'ANY

Es pot gaudir del patrimoni arquitectònic, cultural, tradicional, folklòric, etnològic... ja sigui amb visites als museus, fires, esglésies, monuments, poblacions, jaciments, etc..  o amb excursions a espais naturals d'interès, ja sigui faunístic, geològic, botànic, paisatgístic, històric, etc....que conformen el Pallars.
No oblidem totes les opcions lúdiques i esportives que ens ofereix la Noguera Pallaresa, únic riu que permet activitats com el rafting, hidrospeed, kayac, canoa, etc... en un marc natural preservat, ple de biodiversitat.
Segons l'època de l'any, les activitats són diverses
Les possibilitats de realitzar activitats, varien segons l'època de l'any i caldrà que ens adaptem al ritme natural de l'entorn; és per això que caldrà programar-les amb antelació segons el nostre gust.
Totes les suggerències les trobareu a peu de blog.

1 comentari:

  1. ha ha ha

    no sé qui ha redactat això, però és un catxondu

    ResponElimina