dimarts, 16 de desembre del 2014

Ruta a Peu de Masia Llaràs a Montcortès

Hola

Hem penjat a wikiloc (http://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=8455648) el track per anar a peu des de casa fins a Montcortès, per a visitar l'Estany. Però com sovint pot passar, el camí és tan o més bonic que el destí.

En tot cas, és una ruta preciosa amb recompensa al final, especialment per a qui no hagi estat mai a l'estany.

Aquí avançem el traçat del recorregut:


Tal i com apareix a la pàgina de © Wikiloc.com


i el perfil de desnivell de la ruta:

Tal i com hem tret de la pàgina ©Googlearth

Com podeu entreveure amb aquestes dues imatges, és una ruta suau, que transcorre entre ambients forestals i agrícoles; el desnivell, tot i semblar molt, penseu que va des de els 850 mts d'alçada de casa (a l'esquerra del perfil) als 1050 de l'estany de Montcortès (a la dreta, a dalt de tot)...és a dir, els darrers 3 quilòmetres es puja progressivament poc més de 200 metres...una passejada, vaja!

Doncs ja sabeu, ara no teniu excusa per por de perdre-us per aquests trencants, camins, corriols i pistes...sols heu de descarregar el track de la ruta amb el fitxer masiallarasamontcortes.gpx i posar-lo al vostre smartphone, navegador o GPS..i a seguir sense por el camí! Un peu davant l'altre i axí anar fent!


Esperem que la gaudiu!

Si no teniu comte a Wikiloc, és molt senzill, útil i recomenable de fer-se'n un..si no és així, també us podem fer arribar aquest arxiu via e-mail.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada